Powersprint shortbox MISSILE RACING demper

De nieuwe Powersprint MISSILE RACING-serie heeft een breed scala aan toepassingen voor verschillende voertuigen. De raketpotten zijn geschikt voor alle soorten motorvoertuigen, inclusief motorfietsen en quads. De mooi gevormde geluiddemper wordt vaak in het gezichtsveld geïnstalleerd. Dankzij het slanke ontwerp wordt de MISSILE-serie overal gebruikt waar conventionele geluiddempers een te grote diameter hebben en er maar weinig ruimte beschikbaar is.

De demper dankt zijn naam aan zijn esthetische, gestroomlijnde, slanke vorm, die in de breedste zin doet denken aan de vorm van een raket. Alle Missile-dempers zijn uitsluitend ontworpen volgens het absorptieprincipe en bieden een krachtig, "pittig" geluid met volledige krachtontplooiing. De MISSILE RACING-serie is verkrijgbaar in 4 verschillende lengtes en 9 verschillende buisdiameters.

De opgegeven aansluitdiameter voor alle MISSILE RACING dempers is de binnendiameter van de buis aan de ene kant en de buitendiameter van de buis aan de andere kant van de demper. Dit maakt flexibel gebruik mogelijk.