Verzending en levertijd

The-apex.nl is een startende kleine webshop. Op dit moment hebben wij een beperkte voorraad, voor een aantal producten zijn wij afhankelijk van onze leveranciers met betrekking tot de voorraad. 
Wij streven er na om een bestelling binnen 4 werkdagen na bestelling te versturen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.
Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 7,50 voor bestellingen onder de € 100,-*
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na versturen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.
*Tenzij anders aangegeven op de productpagina

 

Retourneren

Items gekocht bij The-Apex.nl kunnen in de meeste gevallen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Gedurende deze periode, kun je de producten proberen en beoordelen zoals je ook zou doen in een fysieke winkel. Wanneer je een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Je mag producten uit de verpakking halen, tenzij de verpakking verzegeld is. Wanneer je er voor kiest producten te retourneren, vragen we je dit vooraf te melden door het retourformulier op onze website in te vullen. Je kunt ons ook op de hoogte stellen door een email te sturen naar: Info@the-apex.nl Houd er
rekening mee dat je producten terug moet sturen binnen 14 dagen nadat je ons geïnformeerd hebt.


Verwerking van jouw retour
Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het geld wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt binnen 7 dagen teruggestort. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening, en bedragen maximaal €7,5.

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden
De volgende type artikelen kunnen niet worden geretourneerd:
Producten die speciaal voor de klant besteld worden
Producten die verzegeld worden geleverd en die niet kunnen worden geretourneerd met een aangebroken zegel.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te
annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Retourbeleid The-Apex.nl (1)
PDF – 19,0 KB 148 downloads