Wat is de levertijd van mijn bestelling?

The-apex.nl is een startende kleine webshop. Op dit moment hebben wij een beperkte voorraad, voor een aantal producten zijn wij afhankelijk van onze leveranciers met betrekking tot de voorraad. 

Wij streven er na om een bestelling binnen 4 werkdagen na bestelling te versturen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.
Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wat zijn de verzendkosten?

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 7,50 voor bestellingen onder de € 125,-*
Gratis voor bestellingen vanaf € 125,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na versturen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.
*Tenzij anders aangegeven op de productpagina

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te
annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@the-apex.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14
dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Speciaal bestelde producten worden niet retour genomen!

Wat zijn de openings/contacttijden?

The-Apex.nl is een startende hobby-webshop. Er zijn geen vaste contacttijden, maar er kan per mail of whatsapp 24 uur per dag contact opgenomen worden. Ook in de weekenden en op avonden is contact met the-apex.nl goed mogelijk.

Ik wil iets bestellen maar kan het niet vinden, wat nu

Het productassortiment van the-apex.nl is groeiende en wordt nog wekelijks uitgebreid. Bent u op zoek naar een speciaal product, neem dan contact op voor een voorstel op maat: info@the-apex.nl