The-Apex.nl heeft nu een Webwinkel Keurmerk!

Geweldig nieuws voor alle klanten en bezoekers van The-Apex.nl! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we vanaf nu trotse bezitters zijn van het WebwinkelKeurmerk. Dit keurmerk is een erkenning van onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Lees meer »

(Voordelig) Clubracen? DNRT

Als je een fan bent van autosport, heb je natuurlijk gehoord van de grote competities zoals Formule 1 , Le mans, DTM en NASCAR. Maar uiteraard zijn er ook veel goedkopere, maar net zo spannende vormen van autosport. Deze zogenoemde clubraces vinden plaats op lokale circuits over de hele wereld.

Lees meer »

Fia goedkeur?

In de afgelopen jaren heeft de wereld het belang van veiligheid in de autosport aanzienlijk zien toenemen. Met de tragische dood van verschillende spraakmakende coureurs heeft de FIA ​​​​(Fédération Internationale de l'Automobile) onvermoeibaar gewerkt om de sport zo veilig mogelijk te maken. In deze blog gaan we in op de maatregelen die de FIA ​​heeft genomen om de veiligheid van coureurs en fans te waarborgen.

Lees meer »

Nieuw bij the-Apex.nl Rain-X!

Op straat, maar ook zeker ook op het circuit, is een goede extreem belangrijk! daarom levert the-Apex.nl nu ook de handige glasonderhoudsproducten van Rain-XGedurende de laatste 50 jaar, heeft Rain‑X® aan autorijders producten geleverd om hen te helpen de natuurelementen te slim af te zijn. Met originele glasbehandeling Anti-Regen met de technologie van afparelend water en glasreinigers, is Rain‑X® een van de leiders van de automotive aftermarket voor onderhoud van glas.

Lees meer »

Nieuw: de ultra voordelige RACEBOX mini GPS laptimer

De meest geavanceerde en nauwkeurige timinggadget die u voor uw voertuig kunt kopen, met voor het eerst een 25 Hz GPS!Ondersteuning voor elke snelheids- of afstandsweerstandsdiscipline die u maar kunt bedenken - 0-100 km/u, 1/4 mijl, remafstand, staande of rollende starts. Of meet gewoon rondes rond uw favoriete circuit, heuvelklim of straat-evenement

Lees meer »

Het raceseizoen gaat beginnen!

Komende zaterdag, 16 april is het dan eindelijk zo ver. Dan gaat het DNRT raceseizoen van start op Circuit Zandvoort. Dit jaar voor het eerst met de logo's van the-Apex.nl zichtbaar op het circuit! The-Apex.nl is namelijk vertegenwoordigd op de neus en achterschermen van de #letsgoracing by Oliehandel.nl Mazda MaX5Cupracer met startnummer 54.

Lees meer »

Wat is de Apex?

Hard rijden op een recht stuk kan iedereen. De kunst in de racesport, zit hem ook in het zo hard mogelijk doorkomen van de bochten. Hiertoe probeert men altijd de ideale race-lijn aan te houden. Dat is de lijn die gereden moet worden  om om een rondetijd op het circuit te zo laag mogelijk te houden.

Lees meer »