Nieuw: de ultra voordelige RACEBOX mini GPS laptimer

Gepubliceerd op 16 oktober 2022 om 13:29

Nieuw op de markt en nu al te bestellen bij the-Apex.nl
leveringen vanaf april 2022!

De meest geavanceerde en nauwkeurige timinggadget die u voor uw voertuig kunt kopen, met voor het eerst een 25 Hz GPS!
Ondersteuning voor elke snelheids- of afstandsweerstandsdiscipline die u maar kunt bedenken - 0-100 km/u, 1/4 mijl, remafstand, staande of rollende starts. Of meet gewoon rondes rond uw favoriete circuit, heuvelklim of straat-evenement

Als je af en toe een trackday-liefhebber bent, een semi-professional bent of gewoon wilt zien hoe snel je over het circuit kunt gaan, dan hebben wij het voor je. Met de functie "Lap Timer" kunt u uw ronden meten en uw vaardigheden verbeteren zonder ooit te hoeven stoppen om uw resultaten te controleren. 

De "Drag Meter"-functionaliteit biedt u vrijwel onbeperkte mogelijkheden om alle prestatiestatistieken van uw auto te meten. Het maakt niet uit of je wilt zien hoe snel hij accelereert, een bepaalde afstand aflegt of iets daartussenin, je kunt het meten met RaceBox.

Het verpakken van de nieuwste generatie 25 Hz GPS met een nauwkeurigheid van slechts 10 cm (4 inch) geeft een meetnauwkeurigheid van meer dan 99,5% tot op een honderdste van een seconde, vergeleken met officiële lap/drag timing-apparatuur.

Talloze opwindende functies om uw rijgedrag te verbeteren, zoals realtime resultaatvoorspelling, dichtheidshoogte, hellingshoek van de fiets, hellingscorrecties, aangepaste tracks, heuvelklimmodus, open-trackmodus, gegevensvergelijking en meer 

Speciaal gebouwde hardware die voldoet aan de behoeften van elk voertuig - schok- en spatbestendig, veel montagemogelijkheden, lange batterijduur, geïntegreerde versnellingsmeter en gyroscoop om er maar een paar te noemen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.