Het raceseizoen gaat beginnen!

Gepubliceerd op 13 april 2022 om 18:30

Komende zaterdag, 16 april is het dan eindelijk zo ver. Dan gaat het DNRT raceseizoen van start op Circuit Zandvoort. Dit jaar voor het eerst met de logo's van the-Apex.nl zichtbaar op het circuit! 
The-Apex.nl is namelijk vertegenwoordigd op de neus en achterschermen van de #letsgoracing by Oliehandel.nl Mazda MaX5Cupracer met startnummer 54.

Dit team zal komend jaar het vorig jaar fel bevochten teamkampioenschap proberen te prolongeren. The-apex.nl zorgt daarbij voor technische ondersteuning en race-onderdelen. 
Afgelopen maanden zijn sowieso de DNRT- rijders een belangrijke klantengroep gebleken voor The-Apex.nl. Zo zijn onder andere een flink aantal fia goedgekeurde regenlichten en rolkooipadding aangeschaft. 
In de komende periode zal het assortiment op het gebied van race- onderdelen accessoires flink uitgebreid worden. The-Apex.nl is namelijk officieel Dealer geworden van Oreca, een Franse reus op het gebied van autosport. Oreca bouwt niet alleen (Le Mans winnende) raceauto's, ook zijn ze distributeur van een enorm assortiment aan auto sport producten, van onderdelen en gereedschap tot aan racekleding en fanmerchandising.

Daarnaast voeren ze met Redspec en Turnone 2 eigen merken van betaalbare kwaliteitsproducten. De toegang tot het netwerk van Oreca biedt The-Apex.nl een enorm scala aan autosport producten en is een belangrijk stap om verdere groei in de auto- en motorsport te realiseren!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.