De Racebox Pro is een super geavanceerde laptimer

Gepubliceerd op 8 januari 2022 om 12:33

 RaceBox is de meest moderne en nauwkeurige manier om de prestatiestatistieken van uw voertuig te meten. Het meten van acceleraties van 0-100 km/u, tijden van 1/4 mijl of ronden op uw favoriete racecircuit was nog nooit zo eenvoudig. 

RaceBox maakt gebruik van de nieuwste generatie GPS. Dit zorgt voor een uitstekende nauwkeurigheid en positionering - zo laag als 25 cm op de interne antenne.

Gecombineerd met de speciaal gebouwde hardware heeft RaceBox verbluffende prestaties - meer dan 99,5% meetnauwkeurigheid tot honderd van een seconde, vergeleken met officiële ronde-/drag-timingapparatuur. Bijna geen enkel ander toestel op de markt kan je dezelfde functionaliteit bieden als RaceBox.

Het biedt u ook de gemakkelijkste en meest intuïtieve gebruikersinterface, evenals de meest ergonomische vorm en vormfactor.

Dit alles in een prijsklasse die aanzienlijk lager is dan al het andere in dit gebied. RaceBox is absoluut een op zichzelf staand apparaat.
Je hebt niet meer nodig dan wat er in de doos zit. Pak het uit, monteer het en geniet meteen van de complete ervaring. In de doos krijg je het apparaat zelf, windscherm-zuignapbevestiging, oplaadkabel en een externe GPS-antenne voor nog betere precisie.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.